Friday, November 19, 2010

Dalam Kenangan :'(

Assalamualaikum :)


hello peepss ! okayy, straight to the point, korang nengok tajuk pun dah taw what is my feeling rite now en ? hukhuk nak taw ke sebabnyaa ? can I leave it as a secret ? HAHA *bengong. okay2. first of all, myra really2 or sgt2 sedih because one of my BESTFRIENDS in Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan nak berpindah. dia dapat Diploma dekat UiTM Lendu, Melaka. okayy. sincerely, bukan myra tak sukaa dia dapat course yang dia nak. but sedihhh la weyhh. uwaaaa :'( dekat entry lepas, myra ada mention about her.                                     

..SITI FATIHA ABDUL RAZAK..


banyak reasons yang buat myra sedih bila dia decide and memang dah nekad nak pindahh.

* dia kawan pertama myra masa myra pindah sains hayat.
* dia bestfriend myra sepanjang 1sem dekat KMNS ni.
* before baik dgn soleha, myra rapat dgn dia.
* then, tak lama, myra, soleha, ngn teha jd bestfriends.
* pape kitorg selalu bertiga. skrg ? tinggal dua :'(
* for chemistry amali, kitorg berdua. nnt teha pindah, myra tinggal sorg :(((
* bio amali, kami 1 group jugak. now, dah hilang sorg....
* teha baik. sungguhh ! teha jenis tak pandai nak gaduh2 or bantah2 pe org ckp sgt.
* even kitorg panggil dia 'nenek'. HAHA sbb dia bnyk ckp. haha sori tehaa. hee
   tapi nnt dah takde laa org yang nk membebel mcm nenek en. hukhuk
* last but not least, thanks for being my friend. teha BEST ! :)
* FRIENDship FORever okayy sayang ?? love you !

my wish for SITI FATIHA ABDUL RAZAK, si nenek yang cantik ;) 

* belajar rajin-rajin dear !
* good luck dalam apa jua yang teha buat.
* be confident in everything u do okayy ?
* jangan cepat putus asa yup!
* jaga solat, adab, akhlak semua taww.
* jangan nakal-nakal kt tempat baru ;)
* law de pape mslh, text myra bila2 yuppp!
* jangan lupa myra comot ni aw! haha *soleha yg pgil cm gni. cehh. haha
* thanks for everything okay dear :D
* semoga berjaya dunia akhirat. insya Allah.
* doa myra sentiasa mengiringi kawan-kawan yang myra sayang. Iloveyou ;)

okayyy. dah meleleh air mata sambil taip ni. huwaaaaa :'( touching kot. haha memg myra gedik kot. haha its different guys bila kita berpisah dgn kawan time habis school or else time yang senang kata semuaa berpisah serentakk. kita tak rasa sangat kehilangan member tuu even rinduu. but bila berpisah time mcm ni, pindah semua. lepas ni, org yang selalu duduk sebelah kita kt kelas takde, orang 1 group ngn kita takde, org yang selalu lepak ngn kita takde. aduhaiii. sighh. rasa kehilangan kot. i'll miss you teha ! totally miss you ! do take care! i love youuu. semoga ikatan ukhuwah kita sentiasa berkekalan hingga ke akhirnyaa. Assalamualaikum.

ni gambar2 kenangan kami bersama.
sangat banyak. korang ngk je la eh. heee

 masa bedah tikus ;)

 trio of usss ! :)
 kenangan malam berbuka puasa :)
 biologi lab ;)
 my bestfriends !
the GIRLS :) kurang sorang dahh :(

kenangan terindah ;)
group amali bio. minus 1. sedihh.
kenangan buat experiment bio :)
wink wink :D
sedondon :)

tiga sahabat sentiasa di hati :)
memory lunch together ;)
sahabat :)
bersama :)
masa koko :)
 alamak, lupa mahu rotate. haha
malam jamuan raya ;)

terBAIK !

teringat kenangan time bedah tikus. teha nk pitam! haha comel je mukaa. haha 
 nur amirah with siti fatiha :D
 nengok gamba ni nk ngiss kottt. hukhuk
 memorable day!


 candid ! ngeee~
ussss :)

teman di sisi :D

with love <3

thats all. thanks for reading!
love you, siti fatiha abdul razak ! :)

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..