Wednesday, February 23, 2011

Happy Birthday mama sayang :]

Assalamualaikum :)

hello peepss. maaflahh. telah aku katakan yang aku tak mahu update belog buat masa ni. heee tapi kan. kan. time aku start ckp mcm tu, time tu laa idea datang mecurah-curah nak update belog. sumpahh sengal en -.- tapi entry ni kena la update sekarang. bulan 5 lmbt sgt. hee haha okayy2. berbalik pada my TITLE. maaflah buat entry ni agak lambat. busyy =.= 

To :

My lovely mama, Puan Ramlah Bt Sa'at >.<
SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-47, 
pada tanggal 20 FEBRUARI :)

nak cium mama bnyk2. mmmmmmuaahhhh100x. haha sedih gilaa kali ni first time tak dpt cium mama masa birthday mama. hukhuk dah la ni first time tak dpt celebrate birthday mama sama2 kat rumah :'(

my wish for my lovely mama,

  • semoga panjang umur dan murah rezeki.
  • semoga Allah memberkati hidup mama.
  • semoga sentiasa bahagia dunia akhirat.
  • MAINTAIN tomeyy eh. haha ngk anak la kan. haha 
  • semoga kita sama-sama semakin dekat kepada diriNYA. amin.


a lot of thanks to my beautiful mama,
  • kerana melahirkan seorang puteri yang bernama Nur Amirah Hasane.
  • kerana berjaya mendidik akak sehingga menjadi akak yang sekarang :)
  • kerana always be by my side whenever i got problems.
  • kerana menjadi seorang mama yang sangat memahami.
  • kerana sentiasa menjaga kami adik-beradik sepenuh hati.
  • kerana sabar dengan kerenah akak selama ni.
  • kerana tidak pernah jemu mendidik dan menjaga akak dan adik2.
  • kerana menjadi seorang mama juga teman, juga sahabat untuk kakak <3
  • kerana tidak pernah jemu menasihati.
  • kerana tidak pernah kedekut berkongsi pengalaman.
  • dann kerana segalanyaa..
you are my everything mama. tak lupa juga ayah tercinta. dunia akhirat. mama dan ayah always be the KING and QUEEN of my heart <3 semoga Allah memberkati hidup kalian. doakan anakmu berjaya di dunia dan akhirat. insya Allah. frankly speak, akak sgt2 bersyukur dilahirkan dalam sebuah keluarga yang sangat bahagia dan memahami. serta serba sempurna. alhamdulillah. mama dan ayah, tetap PALING HEBAT dalam hati akak. 

dalam mengajar anakmu mengejar sebuah kejayaan duniawi, mama and ayah tak penah lupa untuk mengingatkan kami adik beradik tentang sebuah kehidupan selepas mati. 

semoga kami sentiasa ingat dan taat pada perintahNYA. semoga kita semua sentiasa berada di dalam rahmatNYA. amin.

alaaaaa. meleleh2 air mata type entry ni. rinduuu sgt2 kat rumahh. rindu mama, ayah, adik2. betul orang ckp, bila kita jauh, kita akan lebih kenal erti menghargai dan dihargai. hargailah keluarga dan sahabat anda selagi mereka masih ada. mama, thanks again. thanks for everything. tidak lupa ayah jua. sayang mama dgn ayah sangatttttttttttttttttttttttttttttttt!! 99x hehe thanks for being such a SUPERB parents for me and adik2 :) sekali lagi, HAPPY BIRTHDAY MAMA SAYANG! >.<

ni gambar pitcha tahun lepas. hukhuk tahun ni takde dgn  mama.

 last year pitcha with mama. i miss you badly, mama :'(

Happy Birthday mama sayang. iloveyou! mmuahh2. mama saya tomey kan ? haha 
see her daughter lahh.>.< okay. lempang pipi kiri kanan. hoho 

okayy lahh. got to go, nak buat tutorial. heee 

Assalamualaikum.

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..