Thursday, February 3, 2011

Oh, outing :)

Assalamualaikum.

we meet again this timee. hee kali ni myra nak story pasal outing pulak. untuk makluman tuan-tuan dan puan-puan, pasar malam dekat pilah ni ada hari jumaat aje. hee lokasi, berdekatan ECONSAVE pilah. silalah ke sana ya jika berkesempatan. oh, tapi pasar malam dia kecik aje laa. tak bestt ! kitorang dah pusing dekat 5x. punya la kecik tempat uh. haha smpai naik segann. ngeee~ tapi, ada seorang pak cik ni ckp, dekat dengan stesen bas and teksi, dekat situ ada pasar malam hari2. oh, ea ke ? thanks for the information pak cik =)

myra pergi hari jumaat petang. pukul 5lebih jugak la baru gerak pi pasar mlm ni. myra pergi berempat. bersama Hayatun Hazirah Hamdan, Siti Solihah Khaidir, Nor Hafizah Daud and Myself ! hee geng kitorg ada lagi dua orang tak g. Nur Shafiqah Azman and Kak Fatin Aiza Idayu Hashim. ngeee~ bermula kami jalan-jalan g sana, kitorg beli-beli semua dan kitorg punya tangan dah penuh ! haha tapi, bukan kami punya oh. dak2 kt matriks yang mintak tapau ! haha dah puas jalan belikan mereka punya food, now its our turn. okayy. nak cari mknn kitorg ni yg smpai 4,5 kali pusing2. tataw nk mkn apa. haha last2 beli CHAR KUEY TEOW + AYAM PERCIK + PUTU MAYAM + AYAM GORENG ! huiii, ekauu nak melantak ko apo ni myra. haha err sekali-sekala la makcik oii. haha belikan muhsin nasi ayam hainan. look delicious. even awak tengah merajuk, kita belikan jugak taw ! haha see, betapa baiknya saya >.< ehem. terPROMOTE diri plak. heee ktorg beli nasi ayam hainan uh dekat pak cik yang ulang ayat ni beratus kali. " ayam apa ? ayam GODANG-GODANG ". haha guys, ayam GODANG-GODANG tu maksudnya = ayam BESAR-BESAR! hee pak cik tu punya suara punya laa kuat! smpai eton ckp, if pak cik ni jadi lecturer kat matrx, tak pyh susah2 pkai mic. dan saya menyambung, jimat bajet matrx. tak pyh beli microphone. haha

untuk pengetahuan anda semua, ini pertama kali myra keluar dengan member taw. taw. haha excitedd! biasa keluar dgn ehem-ehem aje. haha kitorg puas shopping sampai tak sedar jam telah menunjukkan angka 6.30pm. okayy, time to go back to MATRIKS ! done for that dayy >.< happy sangat ! its time for the picture to tell you everything =)


 haha tersenget plak >.<

 myra and hayatun hazirah =)

 myra jumpa dak ni kat pasar malam. amek gmbr curik2! haha
dia sumpah comel. erghh. nk cubit2 aje rasa :D

 siti solihah and nor hafizah =)

 saya sedang berbelanja sakan ! hee 

 apasal dlm gmbr ni tiba-tiba tergemok plak ni ?? haha 

 myra and fiza gege :D

 myra and solihah ucuk ! 

 hayatun hazirahh >.<

they are my besties here! =)
and they are CUTE ! :D

guysss! nnt pergi lagi yokk. haha
thats all peeps. thanks for reading =)
 Assalamualaikum. 

 

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..