Saturday, May 7, 2011

Kita dah kerja :D

Assalamualaikum :)

Hello awak-awak semua :D sori la selalu aje lambat update blog ni. bukan update yang lambat, cuma upload picture yang lembab gegilaa. haihh -.- selalu upload picture sampai 2, 3 hari. okay. ini SERIOUS. tak main tipu-tipu taw. haha almaklumlah. nama pun guna BROADBAND ! line BB dekat Pilah serious lebih laju dari dekat bandar ni taw. oh, sungguh i tak faham. kenapa ea ? -.- emm yeah, lupa nak bagitau. myra dah start kerja isnin lepas taw. kiranya dah 5 hari la myra start kerja. so far, alhamdulillah. kakak2 lama semua dah berhenti. semua kakak baru2. mula2 segan gilaa >.< tapi baru satu hari myra dah rapat dengan mereka. myra baru taw myra ni memang peramah. adoii. kakak2 ni cakap, ingatkan myra ni serious orangnya. tak sangka plak peramah. mau taknya. myra yang pergi tanya setiap sorang mcm2. haha so far, alhamdulillah. suka kerja dengan mereka <3

myra cuma kerja petang aje taw. kira shift petang lah. dari pukul 3 sampai 9 :) pagi ? tolong la jangan tanya myra buat apa. haha selalunya membuta -.- hoho mana taknya. biasa tidur pukul 4, 5 pagi. isk2. ape la nak jadi -.- heee oh, bagi yang baru2 je follow blog myra and tak pernah taw myra kerja apa sebelum ni. myra sebenarnya kerja nurse dekat klinik ayah myra. err nurse ke ? lebih kurang lah. haha tapi, memang best kerja klinik. even penat. tak tipu. ini serious ! :) awak, dulu lepas SPM, kita ambil gaji hari taw dengan ayah. tapi sekarang kita ambil gaji bulan. haha comel lah. tak taw apa rasa time dapat gaji nanti. seronok ke ?? haha sebab kalau dapat gaji hari rasa biasa aje. heeee dulu myra boros gilaaa taw. haha almaklumlah, first time kerja and banyak duit. adalah lebih kurang RM2000++ jugak gaji myra sepanjang 4 bulan kerja tu. tapi sekarang tinggal RM250. muahaha mana pergi yang lain ? teeeheeeee >.< jangan lah tanya. tapi kerja kali ni, myra nak kumpul and tak nak boros sangat. hoho semoga tercapai lah ea hajat tu. dah la myra ni kaki shopping. -.- eh, tak bolehh. sekarang dah besar. kena pandai jimat cermat. ahaaa! *dah layak nak kahwin. dah pandai saving :) haha

 lebih kurang gini la kerja mak cik kononnya :)

ini serious weyh. haha hey, kerja klinik takde la stress mcm ni pun. BEST la :)

okayy la guys! need to sleep :) hari sabtu dan ahad ni cuti. so, blur nak buat apa. nak buat kek oven tak siap lagi hantar servis -.- padahal dah kumpul macam2 resipi. baru satu kek aje berjaya dibuat. heee thumbs up myra. kek tu sumpah sedap >.< so, esok maybe nak habiskan minyak kereta mama. haha kejam gilaa. nak pergi round2, ronda2, jalan2. kalaulah lepas pergi JB kan seronok. tapi mama bagi after habis P nanti -.- bulan 4 tahun depan tahu ? sabar je lah :)

Assalamualaikum.

p/s: awak. cuba awak kira berapa banyak serious saya yang ada dalam entry tu ? lebih dari satu kan ? saya pun tak taw kenapa suka sangat type perkataan tu malam ni :) nyteee awak2 semua >.<

 

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..