Monday, June 6, 2011

Tanpamuu :]

Assalamualaikum :)

apa sebenarnya maksud tajuk myra kat atas tu ? okay. straight to the point TANPAMU is tajuk OST filem NUR KASIH THE MOVIE :) Tanpamu adalah lagu nyanyian  Sabhi Saddi ft Helena :D myra rasa mesti korang semua dah dengar kan ? alaaa, movie nur kasih pun mesti korang da ngk. s0, wajib la tahu tentang ini lagu :)

rasanya ramai jugak yang suka lagu ni kan ? myra first time dengar terus jatuh hati dekat lagu ni. myra first time dengar masa ngk movie nur kasih the movie tu laa. peh2. cair la seyh dengan babak dia bawak + lagu ni. meleleh air mata. haha masa tu ingat lagi. haha myra cakap kat muhsin, " saya bagi lagu ni dekat awak ". haha *pehh. ayat nak jiwang. haha sila tutup mata. jangan baca :P dan2 myra addict gila dekat lagu ni. see, my blog pun dah pakai lagu ni taw :D law dekat lappy ni, memang dari pagi ke petang ke malam, ke pagi balik dan seterusnya, lagu ni je laa :P huhu roomate myra kenal myra, law myra suka 1 lagu tu, mau tak berhari2 bukak lagu tu je :) teeheeee ini lagu ketiga yang myra suka masa myra ngk movie. fist and second songs lagu dari filem Lagenda Budak Setan. sanggup tunggu sampai last nak taw lagu ape taw. balik je terus cari dan download :P gila excited aku ni. haha lagu Gio-Bila Cinta dengan getar hati tak silap aku :D

my dear, Mohd Muhsin bin Roslan. i credit this song to you sebab lagu ni sangat2 bermakna pada nur :) iloveyousodamnmuch <3 

Tanpamu – Sabhi Saddi ft Helena

" Tanpamu hidup jadi sunyi
Tanpamu ku seakan mati
Tanpamu bagai malam tanpa bintang

Tanpamu aku akan tersesat
Tanpamu tiada lagi hasrat
Tanpamu seakan jantungku berhenti
Kau yang terindah dalam hidup ini
Dan tak akan pernah berubah selamanya
Aku terlahir hanyalah untuk kamu
Jadi pelindung dirimu


Tanpamu nafasku terhenti

Keranamu aku ada disini
Tetap bersamaku selalu disampingku
Untuk selamanya

Kasih yakinlah kepada dirimu
Sayang dan cinta ku pun hanya untuk mu
Dan takkan berubah untuk selamanya
Cintaku padamu "





 Assalamualaikum.

2 comments:

  1. Mira , ekin pun suke gile lagu ni...Ekin pun hadiakn untuk my tunang :)

    ReplyDelete

..