Sunday, September 25, 2011

Rarely update :]

Assalamualaikum :)

apa khabar semua ? hopely la korang semua sihat. insya Allah. okayy. straight to the point. based on mira punya title, mira akan rarely update. sgt jarang. i hope sgt2 korang tak menunggu entry mira ea. sebab mira skrg nak focus on study. laman sosial ni menjadikan masa mira agak terganggu. lebih2 lagi bila ramai cerita mcm2 tntg cerita, masalah mereka, request mcm2. heee yeahh.i need a lot of time to do that. penuhi request, layan komen semua. sometimes, i think i should change my profession. haha ptt jadi psychologist kot. sbb ? ramai gilaa story dekat mira mereka punya problems, mintak pendapat mira, share pengalaman mereka and so on laa. kalau tak balas plak nnt, takut ada yang kecik hati kan ? tu pun, rasanya ramai lagi yang tertinggal2 tu. sbb facebook mira da rasanya penuh gila. notification, request, messages. fuhh. law bukak fb je mula la pening kepala. haha so, buat masa ni mira tak kan approve pape eh. reply komen or so on. insya Allah mira akan reply yang penting2 je. so, jgn terasa hati kalau mira tak reply. okay ?

pada yang nak berkenalan, salam perkenalan mira hulurkan. mira jenis flexible punya orang. okay je kawan dgn sape2. as long ikhlas. insya Allah. so, just hoping you all akan terus support mira :) dan jangan lupa doakan kebahagiaan mira ea. hee mira pun akan doakan untuk semua. insya Allah.

oh, ya. kos mira ni banyak on research. so, journal yang nak kena baca pun bertimbunnnnnnnn. erkkk -.- skarang je dah ada dalam 20 journal nak dibaca. serious banyak. assignment dah mula dah. wahhh. kehidupan universiti tak semudah yang disangka. memang betul2 everything kena buat sendiri. haha so, i need to focus on my study first. sebab study ni satu amanah buat mira dari suami mira, ayah, mama, umi, and abi. so, i need to do the best for it. mira juga pegang suatu tanggungjawab besar nak tunjuk pada dunia yang kahwin awal tak menggangu study. see, besar sebenarnya tanggungjawab yang mira pegang. heee insya Allah. segalanya akan jadi mudah andai disertai usaha dan doa..

urmm i think sampai sini je kot. heee ingatkan nak private blog. tapi nnt korang rindu2 tak boleh baca la plak :P haha so, mira on aje. cuma takde entry baru laa. heee fb maybe mira akan privatekan wall. depends la nnt. oh, ya. pada yang mengenali mira and student unimas, boleh la tegur2 mira kalau jumpa. and bgtaw la sekali nama and mana kenal mira. kdg2 blur2 jugak mira tetibe org tegur. heee insya Allah mira layan punyaa. jangan segan2 eh :) merapatkan ukhuwah itu baik di sisi Allah. eh, ni untuk girls je, not for guys :)

doakan mira and muhsin ea. and semoga kita semua sentiasa mendapat rahmat Allah. insya Allah..


p/s:  terima kasih yang tak terhingga pada yang sentiasa support mira dari dulu sampai sekarang. mira appreciate sgt2. may Allah bless all of you! aminnn :D

 Assalamualaikum.
 

5 comments:

  1. semoga berjaya kak mira..insyaallah..klau kita buat utk Dia, Dia akan tlg kita :)

    ReplyDelete
  2. goodluck dear :) ramai je yg berjaya wpun kawen awal. *cakap mcm org da kawen* hee.. awal2 masuk memang rase mcm xd mase. dah lame2 nnt, sampai xtau dah nak buat ape. anyway, do ur best !

    ReplyDelete
  3. Semoge berbahagia hingga ke syorga...i really xsabar to see u and ur own baby..;))))

    ReplyDelete

..