Saturday, October 29, 2011

Bisikan Nurani :)

Assalamualaikum :)

Lagu ni ditujukan khas buat suamiku yang jauh di mata..

Bisikan Nurani

Lautan kematian ombak
Tenang pantai tiada terusik
Begitulah tasik hatiku
Sejak kehadiranmu


Betapa aku hargai
Anugerah syurga di dunia
Doa kudus aku panjatkan
Semoga dirahmati..


Telah pun ku syukuri
Di dalam hidup ini
Cinta suci kurniaan Ilahi
Kejernihan wajahmu
Sempurna pada pandanganku
Kau kirana
Keturunan terpilih
Disanjung serta dihormati


Kau permata
Kesederhanaanmu
Mengecap kekayaan dunia
Kau mestika
Ketaqwaan dirimu
Itu yang merantai jiwaku


Bukan aku memuji
Apalagi memuja
Salahkahku kagumi...perhiasan duniawi



Bisikan nuraniku
Engkaulah pilihanku
Akanku pertahankan
Amanah suci ini..

kalau nak dengar lagu ni, boleh klik SINI :)

p/s : i just miss him so muchh...tak sabar nak balik. 6 days to go. menghitung hari 1 penyeksaan tahu ??! betapa melonjak2 hati ni nak balik. heee semoga Allah selamatkan perjalananku pergi dan pulang ke malaysia. eh salah. semenanjung! haha *bajet oversea letewwwww :p suami mira dah warning awai2. syg jgn nangis nnt masa dekat airport, buat malu je. haha bnyk lagi masa nak nangis, dekat rumah nnt boleh nangis. hahahha cesss. nampak sgt mira memang cengeng ;p okayfine. tak nangis2. mira kan kuat. haha *bajet. sekali banjir Airport Senai tu. haha mira dah nak midsem. doakan ea :) salam ukhuwah buat semua! ;D 


 Assalamualaikum.

6 comments:

  1. amboi.. happy nye die. tp memang xsabar pun nak tggu balik kg. haish :)

    ReplyDelete
  2. Salam
    boleh faham cane perasaan mira walaupun takde hubby lagi :'D Jgn nanges2 taw.tp air mata ni bukan kita leh control pun.hee. Tc dear :)

    ReplyDelete
  3. salam kak sya! heee
    akak pun jauh dgn bf kann..hee
    try taknak ngis. tapi tu laa. nnt dia keluar sendiri kan. haha

    thanks kak. tc too ;)

    ReplyDelete
  4. salam....sweet je both of u :)
    mira, sy nak tanye bole..
    ur husband dapat biasiswa JPA kan?..cngrate!
    sy nak taw, kalau course 'ijazah sarjana muda sains matematik'..JPA ade tawarkan x?..
    thanks so much my dear!

    ReplyDelete
  5. salam..sweet nye both of u :)
    mira, sy nak tanye something bole..
    ur husband dpt JPA kan?..cngrate!
    sy nak taw, JPA sediakan scholar x utk 'ijazah sarjana muda sains matematik'..
    actually, sy xtaw nak tnye sape...hehe
    thanks so much my dear :)

    ReplyDelete

..