Thursday, November 3, 2011

#1 WordLESS Thursday :)

Assalamualaikum :)

hai semua. hee ni entry paling pendek mira nak buat :)


heee korang nampak tak apa yang tertera kat atas tu ?
that is my boarding pass untuk balik sabtu pagi ni. hoyeahhhh!
dah tak payah check in dekat air port.
tinggal pergi imigresen dan terus tunggu dekat atas :) 
see, hows excited i am. haha 
i miss my mama and hubby a lotttttttt! family yang lain rindu jugak :D
sekian sahaja. selamat pagi semua ;p

p/s : currently sedang buat jadual untuk masa cuti seminggu nanti sambil buat assignment keusahawanan, general genetics dan study analytical chemistry. haha yes. dalam hati menari-nari keriangan nak balik, hari jumaat pagi ada test chemistry. sabar je lahhh~ oh, ye. mira kena buat jadual sebab cuti cuma seminggu. kena spend it wisely. divide masa nak jalan, nak study, spend time dengan hubby, dengan mama ayah, dengan umi abi, family and family mertua. rindunyeeee dekat semuaaa :) rindu 2 orang adik kecik mira yang nakal and 2 orang adik ipar perempuan saya yang comel and adik ipar lelaki saya yang bongsu yang sangat cuteeeeee! haha 

mama dengan my hubby berebut nak amek mira dekat air port. haha muhsin ckp mama tak payah amek, biar dia amek. mama plak cakap, muhsin tak payah amek, biar mama je amek.haaaaaa, last2 dua2 pergi amek mira.hahaha tak sabar2 nak tunggu anak and isteri kesayangan mereka ni balik ;p haha #okay sila muntah pelangi -.-

selamat pagi semua. mira tidur lambat malam ni sebab kena study and siapkan assignment. makin nak cuti makin banyak assignment dan kena hantar before cuti. takpe.even rasa sedikit berat, dugaan Allah itu pasti ada hikmahnya :) 

err maaf. cakap je nak buat entry pendek. tapi panjang jugak. ni la yang paling pendek mampu mira buat :p haha oh, ye. nak buat wordless wednesday sebenarnya, tapi akibat masa amat mencemburui saya, so, terhasillah entry wordless thursday.heeee

Assalamualaikum.
 

7 comments:

  1. waa excited nye mira..bahagia ea..moga alami hari2 yg indah utk cuti nie :)

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti..hehe

    pengantin baru ye.. tahniahhh!!

    ReplyDelete
  3. untunglaa blek beraya dgn family n hubby,combo tu..hehehe..selamat hari raya korban..btw, gud luck jugak utk study n siapkan assignment..gambatte! :]

    ReplyDelete
  4. http://norayuhidayah.blogspot.com/2011/11/cik-ayu-buat-1st-contest-jum-join.html

    ReplyDelete
  5. salam..bestnye jd myra... semoga bahagia.. doakan kebahagian saya juge ye . btw , selamat hari raya :)

    ReplyDelete

..