Tuesday, November 29, 2011

"GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!

Assalamualaikum :)

korang baca tajuk pun mesti korang dah taw apa. haha tapi cuba korang teka siapa yang nak produk ni ? hahahaha muhsin ke mira ? teeeheeee >.< dah teka ? haha wajiblah si isteri kan yang nak. suami ni mana la ada kesah sgt produk2 kecantikan ni. haha isteri dia ni jugak yang kena jaga muka dia. sampai pernah 1 masa, muhsin suruh mira cucikan muka dia. tu memang kategori malassss habis kalau dah macam tu. haha korang ada kena jaga 2 muka 1 masa? haha tapi best gak pe cucikan muka orang. haha eh, orang lain tak best. suami sendiri je best :P nnt korang boleh try :) *tunggu dah kahwin. jgn gatal2 buat skrg plak :p haha

okayy. dah sibuk plak nak membebel dekat sini. straight to the point je laa. urmm Irene ada buat giveawayy produk MIRACLE TAB. serioussss masa first baca, WOW! haha sebab before this, mira pernah baca entry pasal MIRACLE TAB. memang seriouss tertarik habis. haha memang nak beli, tapi bukan sekarang. maybe masa cuti sem nanti ke. nak usha mama. ecehh. time macam ni pandai cari mama. memang anak mithali :p korang boleh baca full entry tentang produk MIRACLE TAB tu kat SINI. produk ni memang best kot. mira baca testimoni, insya Allah positif produk ni. mira ingat nak beli yang Tab EX. pil punya tu. tak pun Tab Soap. haha  tapi dah alang-alang orang bagi freeee, kita grab je laa. tu namanya REZEKI. eh, belum lagi confirm dapat. haha insya Allah ada rezeki ada laa. takde pun, takpe. haha mana taw ada hikmah, ada orang lain ke yang belanja. impian nak tinggi je :P




1 SET of MIRACLE TAB 

- Tab EX
-Tab Soap
-HD Glow Essence



THE REASONS WHY I WANT THIS GIVEAWAY MIRACLE TAB :

Alhamdulillah, so far mira takde masalah kulit. cuma bekas2 jerawat and bekas chicken pox sekali dengan campak, kena waktu yang sama dulu tak hilang T.T so, kulit tak halus. haha so, dengan menggunakan produk ni, mira hope la kulit lebih elok. lagi satu, hope produk ni dapat kecilkan pori2 di muka. dah kahwin ni, kena laa jaga muka untuk suami supaya suami den ni haaa tak lari jauh-jauh, nak mai dekat je selalu. hahaha kan abang ? haha padahal suami mira jenis tak kesah pun orangnya. haha lagi 1, boleh la try pakaikan dekat muka cik abang saya, sebab muka dia jenis berminyak. heee isteri mithali :p haha rasanya tu je kot :) emm cukup kreatif, ringkas, dan padat tak ? haha

Korang nak join giveaway ni jom klik SINI !
cepat-cepat. due date giveaway ni 02 December 2011 :)

p/s : baru tahu nape selama ni traffic banyak datang dari blog Irene. rupanya mira ada dalam bloglist dia. heee thanks Irene :D

Entry ditaip oleh : Puan Nur Amirah binti Hasane :)
Assalamualaikum.
 

3 comments:

  1. hye myra isteri yg cantekk :)
    tq tau join GA ni :)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnye...Puan Mira nanti follow blog sye balik ye...sye follow blog Puan Mira..www.azimahshukor.blogspot.com

    ReplyDelete

..