Wednesday, November 16, 2011

Its 4 months already :)

Assalamualaikum :)

hows everyone ? hope semuanya sihat2 selalulah kan :) insya Allah.

okay. tengok tajuk, mesti korang dah taw la kan ape? hee yupp. its 4 months already mira and muhsin being together, after ijab kabul on 16 Julai 2011. actually not already laa. mcm baru je 4 bulan. haha tapi alhamdulillah. Allah beri kami kesempatan untuk bersama sehingga bulan yang keempat ini. Semoga berkekalan sampai ke syurga hendaknya. aminn..alhamdulillah. dalam masa 4 bulan ni mcm2 jugak dah jadi. takde la mcm2 sgt. haha couple and berkahwin is two different thing. veryy different. dalam masa 4 bulan ni jugak kami masih cuba menyesuaikan diri antara 1 sama lain, even dah 6 tahun kenal! haha so far, so good. yang penting, mira kuat merajuk. pening kepala muhsin layan -.- haha suami mira sgt baik. masih sama seperti masa sebelum berkahwin. yang tu memang tak berubah laa. seboleh mungkin dia layan permintaan mira.Alhamdulillah sgt2. dikurniakan seorang suami yang caring, penyayang, dan baik! heee tapi beliau kadang2 sgt garang-.-" haha garang dia bukan pukul2 semua tu. haha garang dia kalau dia marah, dia senyap. tak nak cakap dengan mira. memang meraung la mira kan kalau beliau taknak layan. heeee

mira update dekat fb semalam tentang anniversary dalam pukul 12 lebih pagi. oh, dan alhamdulillah. ramai sungguh yang mendoakan kami :) semoga Allah turut merahmati kalian..


selamat ulangtahun manja! :) 
salam sayang dari isterimu..
suami saya senyum simple je, bini dia senyum mesti sampai telinga ;p haha

p/s : masih ramai rupanya nak baca entry kini aku bergelar seorang isteri. kalau korang nak baca, klik SINI. sebab susah plak korang kena search2 semua kan. sehingga hari ni, dah 18, 207 likes. suatu angka yang pada mira sangatlah banyak. housemates mira cakap, kalah asyraf muslim punya wedding. haha bnyk la korang. yang comment pun ramai. sori bnyk2 sebab tak boleh nak reply bnyk sgt. heee anyway, thanks for reading that entry! do take care guys! semoga Allah merahmati kita semua. aminn :D

entry ditaip oleh : Puan Nur Amirah Binti Hasane.

 Assalamualaikum.

16 comments:

  1. salam. tahniah tuk korg. tringin nk kwin jgk bile tgk korg bhgia. May ALLAH bless :)

    ReplyDelete
  2. semoga berkekalan hingga ke syurga... lg 1, lgu yg ada dlm blog puan mira ni amat best sekali... mmg best... MFO minat gak...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/

    thanks...

    ReplyDelete
  3. semoga kekal hingga ke akhir hayat anda..hepi je tgk korang...:)

    ReplyDelete
  4. sweet giler<3!
    siyes..hehe
    pape pon smoga berkekalan..
    insyaAllah..jd isteri yg baik ye mira:)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru tak baru la mira :)
    naz rakan sematrik mira .semoga bahagia hendaknya hingga ke syurga .aminnn :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah... Semoga berkekalan sehingga akhir hayat.
    Saya lambat sebulan lah ni ya... hehe.

    ReplyDelete
  7. auwwww ~
    semoga dirahmati sampai ke akhirnya ye puan comel.
    aminnn :))
    congrats ^^

    ReplyDelete
  8. semoga bkekalan ....insyaAllah ^___________^

    ReplyDelete
  9. cerita awak best & indah , sbb tu ramai nk baca . kalau kt bosan pn , kdgkdg kt baca cerita awak tu hee semoga kekal awak :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, bro & sis. dr dulu KFC kota. haha. maybe its the very historical place for both of u.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Semoga Allah berkati kalian and semoga kekal bahagia hingga ke syurgaaaaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  12. salam....name kite same la..hehe..baru festime bc blog ni...nice blog!semoga perkahwinan mira n muhsin diberkati...jeles tgk org len kawen..nk kawen jg la..hehe

    ReplyDelete
  13. Subhanallah,,susah jmpe couple lame dapat kawin..sy pon nga couple, so harap2 dapat kawin gak ngn si dye,huhu,,may Allah bless us..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.
    bertahan ya mira.
    saya doakan korg bahagia smpai bila-bila.
    insha-ALLAH.<3

    ReplyDelete

..