Thursday, November 17, 2011

Wordless Thursday #2 :)

Assalamualaikum :)


sebelah mira tu ummi,mak mertua mira and  sebelah ummi tu kakak ipar mira, kak siti rohani :) 
picture is taken on 11.11.11 masa majlis akad nikah cousin muhsin.
I love them veryy much sebab mereka tersangatlah baik :D hihi 

p/s : bersyukur yang amat dapat family mertua yang best! heee sekali lagi entry tersasar ke hari khamis. menjadi wordless thursday :p

Entry ditaip oleh : Puan Nur Amirah Binti Hasane.

 Assalamualaikum.
 

6 comments:

  1. first!hehe..suka baca blog nih..

    ReplyDelete
  2. Seronok bila tgok mira bahagia disamping keluarga mertua :)

    ReplyDelete
  3. ALhmamdulillah ,syukur mira dapat family mertua yang baek2 :) comel btw bile letak puan nur amirah binti hasane :D eheee :D

    ReplyDelete
  4. agak2 boleh x dpt keluarga mertua yg baik mcm tu???

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/jakun-di-ptsl.html

    ReplyDelete
  5. http://whereistheloveiz.blogspot.com/

    follow me.. tq

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dan tahniah sebab dah bergelar isteri..

    oh ya, kat bawah ni yg mira tny psl nuffnang tu..

    @puan mira : err..kat mana ek pn. mira tgk bilangan klik, setahu saya kat dashboard nuffnang takde tunjuk bil. klik, yang ada UV dan jumlah views, yang tu trafik bukan klik..

    utk be, bergantung jugak, ada yang dpt awal, ada yang dpt lambat, macam saya, lepas 2 bulan baru dpt be..

    ReplyDelete

..