Wednesday, June 25, 2014

Dinner Zoology 2014 :)

Photobucket
Assalamualaikum :)

Rasanya lama sgt dah tak update, since my last update masa birthday arwah angah. Sorry sgt2 sebab ramai minta update, tapi tak dpt nak ditunaikan sbb mira terlampau busy dengan final year ni. Thesis, presentations, viva, assignments,practical etc. Masa untuk diri sendiri pun mcm takde. haha Lagi2 start bulan 5, rasa tiap2 malam jd zombie tak tidur siapkan thesis. heee Alhamdulillah, semua dah setel skrg. Thesis, Final year project (FYP) presentation pun dah lepas. Itu la part paling seram dalam dunia. haha Tp alhamdulillah lepas dengan jayanya :) Praktikal 3 bulan pun dah selamat lepas dgn jayanyaa. weeee~ So, inshaAllah, kalau takda apa2 halangan, akan bergraduat bulan 11 ni :) 

Terima kasih ya Rabb. Tiada daya dan kekuatan melainkan pertolongan dariMu :')

InshaAllah, lepas ni rajin sikit kot nak update blog. haha Mudah-mudahan :) hikss

Em rasanya nak cerita dua benda la dalam ni. Even tajuk tentang dinner. hehe Tentang FYP presentation dengan dinner zoology. Boleh ke? Blog sendiri dok tanya org lain bakpo. hahaha Ni entry lebih kepada entry bergambaq yee. haha

FYP Presentation


 Housemates!

 Half of zoology's family. Lg setengah missing in action masa ni. haha 

In action!

2nd presenter. Mau tak gigil ! wuuu

 Wahieee, nahhh. Kita upload gambar ni dlm blog. haha 

 Excited dah lepas viva! wuuu


 Selepas bersusah payah setahun siapkan final year project :')

 End of final year project presentation. Kata-kata akhir daripada lecturers. Sobsob 




Dinner Zoology 2014


 Nama pun duduk Sarawak, kena la tunjuk gambar kek lapis duluu :D

 Menu malam dinner :)

       Dalam bnyk2 gambar, ni gambar paling win malam tu. My mentor, Prof Bob :)

Miss them alreadyy! haha 

Budak sebelah tu housemate kita plg rajin, and kitorg plg suka compete part study dgn siapkan assignments. haha Persaingan sihat betul. hikss Wish u all the best in future zie! Love you :*

tHe housemates :)

Never be replaced :) 

Zoology's family in the houseee :D 

the lecturers! :)

Thank you lecturers and friends for the knowledge and experiences given.
The things that I'll never get out there.
Thank you for all the wonderful moments and memories.
Fieldtrips will be the memories that i'll missed the most.

Counting days for my graduation day on this November.
Hardwork was paid.
3 years...its aint easy.
May Allah bless all of us.


Things end, but memories last forever. 

We actually don't remember days, but we remember moments :)

ZOOLOGY 2011/2014 sentiasa dalam ingatan.

Assalamualaikum.

Entry ditaip oleh : Puan Nur Amirah Binti Hasane :)

6 comments:

  1. assalamualaikum wbt , hai kak mira, akhirnye happy sbb akk dah update blog , sekian lama juga mnunggu entry baru dari akk btw, entry kali ni mmg best, akhirnye akk brjaya dgn izinnya , nk tgok gambar kahwin akk pula , weee :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. heee Alhamdulillah, Allah beri juga akk peluang dan ruang utk update blog. hee Tq dear :) Tu tntg kawen dh update, boleh la baca. heee

      Delete
  2. masyaallah sis mira. dah lama tertunggu tunggu blog ni di update.

    tahniah untuk segala kejayaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Asif, sgt busyy tak dpt nak update. sobsob Ni baru berkelapangan. hehe

      Syukran alaik atas ucapan tu dear :)

      Delete
  3. elo senior..
    me year 3 zoology unimas..hehe..
    turn kite pulop bertungkus lumus dgn fyp semua tuee thun ni.... ^^
    tahniah atas kejayaan yg dikecapi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha all the best dik!
      May Allah ease your journey :)
      Enjoy your final year, you'll miss it so much later. heee
      Tq for the wish. heee

      Delete

..