Tuesday, November 11, 2014

Event "The Sacred Formula - The Power of Du'a"

Photobucket
Assalamualaikum.

Okay, mira nak share satu event dekat korang semua ni. Event yang dipanggil "The Sacred Formula - The Power of Du'a". Ahaaa, tentang apa event ni? Nak tau details, kena la pergi website dia k. Kat situ dia ada explain everything, tentang apa, instructor dia, price, location and banyak lagi. 

Al-Qalam Institute :)
Click je link atas tuu, nanti korang akan go straight ke website program ni :)


poster program ni.

Ni daripada instructor program ni :)

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatu,
I pray that things are doing well with you and your family, and may you all always be blessed by Allah.
My name is Adham, from alQalam Institute. We are currently based in Perth, Australia, and also in Bangi, Malaysia. We are a group of knowledge seekers with aims to embed the love for the deen and also meeting diverse needs through uplifting spirituality. Our motto is, "Spread the Love, Spread the Deen"
Insha'Allah we will be holding and event on the 23rd of November, called "The Sacred Formula - The Power of Du'a" with our very own affairs advisor, Sheikh Yahya Adel Ibrahim. We would therefore like to ask for your kind assistance, if you are able help us promote this event on your social accounts.
We have attached with this email, the event poster, and also a link to the trailer of the event on youtube.
Okay, ni link youtube untuk program ni.

Click je link atas tuu, nanti korang akan go straight ke youtube :)

Kalau dapat share ramai2 program ni lg bagus. Hebah-hebahkan la ye. InshaAllah majlis-majlis ilmu macam ni banyak manfaatnya. Jangan lepaskan ok! Semoga kita semua dapat manfaat bukan sahaja utk dunia tapi juga untuk akhirat sana :) Ok semua, feel free to share my post! :) 

Assalamulaikum! :)

Entry ditaip oleh :Puan Nur Amirah Binti Hasane :)

2 comments:

..